Voita matka­lahjakortti ja
Abilar® Pihkasalva -tuotepaketti!

Kerro, millaisesta seikkailusta haaveilet ja osallistu arvontaan!

Kerro, millaisesta seikkailusta haaveilet ja osallistu arvontaan!

Abilar Pihkasalva auttaa pienten ja suurten seikkailujen haavereihin! Onko kiikarissasi seuraavaksi lomamatka, kuten kalastusreissu, retki erämaahan, kaupunkiloma tai lähimatkailu? Kerro millaisesta seikkailusta haaveilet ja osallistu arvontaan.

Pääpalkintona arvotaan 500 € arvoinen Elämyslahjojen matkalahjakortti ja Abilar Pihkasalva -tuotepaketti (sis. Abilar Pihkasalvan, kuksan, juomapullon sekä pienen istutuslaatikon kuusen taimelle). Jaamme lisäksi 100 tuubia Abilar Pihkasalvaa pienen istutuslaatikon kera.

Abiral pihkasalva
Abiral pihkasalva

Vaikka luonto välillä kolhii, se pitää myös huolen meistä. Abilar on kuusen pihkasta valmistettu haavasalva, joka nopeuttaa todistetusti haavojen, palovammojen, hyönteisten pistojen ja muiden ihovaurioiden paranemista. Abilar Pihkasalvan vaikuttava ainesosa, pihka, kerätään puun pinnalta hellävaraisesti käsin. Abilaria myydään apteekeissa kautta maan.

Abiral pihkasalva

Millaisesta seikkailusta haaveilet?

Täytä vielä yhteystietosi,
niin olet mukana arvonnassa!

Ostamalla Abilar Pihkasalvan, suojelet 1 m2 suomalaista metsää

Vanhaa luonnonmetsää on jäljellä vuosi vuodelta vähemmän. Luonnon monimuotoisuuden kannalta metsien laadulla on suuri merkitys. Ostamalla Abilar Pihkasalvan suojelet 1 m2 suomalaista metsää. Metsänsuojelu toteutetaan yhdessä Luonnonperintösäätiön kanssa.

Lue lisää metsänsuojelusta www.abilar.fi.